Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Η Ανάπτυξη Ψηφιακών Δεξιοτήτων και η Πρόσβαση στην Τηλεκπαίδευση είναι Δικαίωμα όλων των Παιδιών!

laptop.omada.aigaiou2Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο μίνι μαραθώνιος που διοργάνωσε η Ομάδα Αιγαίου την περίοδο των εορτών, με στόχο την προμήθεια tablets, για την κάλυψη των αναγκών των παιδιών των μικρών και ακριτικών νησιών στην τηλεκπαίδευση και στην ανάπτυξη των ψηφιακών δεξιοτήτων τους.

Ήδη πάνω από 300 tablets βρίσκονται στα χέρια των μαθητών  στα νησιά Πάτμος, Φούρνοι, Ίος, Αμοργός, Αστυπάλαια, Δονούσα, Αγαθονήσι, Λειψοί.

laptop.omada.aigaiouΟι μαθητές, οι γονείς τους, οι εκπαιδευτικοί και οι φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης εξέφρασαν την ευχαριστίες τους με πλήθος ευχετηρίων μηνυμάτων αλλά και video ευχών που δημιούργησαν και αφιέρωσαν στην Ομάδα Αιγαίου.Στην Ομάδα Αιγαίου είμαστε υπερήφανοι που ανήκουμε στην οικογένεια των μικρών και ακριτικών νησιών μας και στηρίζουμε με πολλές  δράσεις την αναβάθμιση των καθημερινών συνθηκών ζωής των κατοίκων τους.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους  στήριξαν  αυτή τη δράση, φυσικά πρόσωπα και εταιρείες, για την ανταπόκρισή τους, κάτι που μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στο κοινωνικό σύνολο όπως σταθερά κάνουμε τα τελευταία 27 χρόνια.