Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Την Πέμπτη 10 Μαρτίου ανοίγουν οι πύλες της Boat & Fishing Show 2022

Boat & Fishing Show 2022 - Sea & Tourism Expo

10 - 13 Μαρτίου 2022​ | MEC Παιανίας
 
b.and.f.22Η έκθεση Σκάφος Ψάρεμα - Boat & Fishing Show 2022, είναι αναμφίβολα η πλέον σύγχρονη, ολοκληρωμένη θαλασσινή έκθεση με πρωταγωνιστή τον συναρπαστικό κόσμο της θάλασσας.

Μετά το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, η τετραήμερη γιορτή της θάλασσας. Πρόκειται για την μεγαλύτερη έκθεση Σκαφών, Ψαρέματος, Ψαροτούφεκου, Watersports και Θαλάσσιου Τουρισμού που επιστρέφει μετά από 2 χρόνια, ανανεωμένη σε μεγαλύτερο χώρο και με περισσότερους εκθέτες.

b.and.f.224Αποτελεί το σημείο αναφοράς για τους λάτρεις της θάλασσας και τις επιχειρήσεις δημιουργώντας το σωστό περιβάλλον για επιχειρηματικές συνεργασίες, αισιόδοξες προοπτικές αλλά και μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να βρεθούν μεταξύ τους άνθρωποι από όλη την Ελλάδα με την ίδια αγάπη για τη θάλασσα, το σκάφος, την αλιεία, τα watersports και την αυτόνομη κατάδυση!

Η Boat & Fishing Show «μετακομίζει» στο MEC Παιανίας.

b.and.f.222Για το 2022, η έκθεση μεταφέρεται σε νέο Εκθεσιακό Κέντρο στο MEC Παιανίας. Πρόκειται για ένα σύγχρονο μεγαλύτερο εκθεσιακό κέντρο επί της Λεωφόρου Λαυρίου, με ενιαίο χώρο, άνετο Parking και εύκολη πρόσβαση αφού βρίσκεται κοντά στο Σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας (με δωρεάν μεταφορά επισκεπτών) και την Αττική οδό (έξοδος 17 – Κάντζα). Επιπλέον αυξάνονται οι ημέρες λειτουργίας σε τέσσερις ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να προγραμματίσουν καλύτερα την προσέλευσή τους.

Την Πέμπτη 10 Μαρτίου ανοίγουν οι πύλες με πολλές εκπλήξεις.

Για πρώτη φορά η Boat & Fishing Show ανοίγει τις πύλες της Πέμπτη, δίνοντας περισσότερο χρόνο σεμιναρίων, αλλά και καλύτερη κατανομή των επισκεπτών για μία covid free εμπειρία, ενώ για τον ίδιο λόγο διαμορφώνονται άνετοι διάδρομοι. Επιπλέον, όσον αφορά την Πέμπτη, οι επαγγελματίες του κλάδου, θα έχουν άλλη μία μέρα που θα μπορούν με μεγαλύτερη άνεση να επισκεφτούν τα περίπτερα των εκθετών και να προβούν σε επιτυχημένες εμπορικές συνεργασίες, καθώς βέβαια να παραβρεθούν στα επίσημα εγκαίνια με πλήθος γνωστών καλεσμένων!

Η Boat & Fishing Show μία πολυεπίπεδη έκθεση για τη θάλασσα.

b.and.f.223Αποτελεί μία πολυεπίπεδη εκδήλωση που καλύπτει σχεδόν όλους τους κλάδους της θαλάσσιας δραστηριότητας, αφού ταυτόχρονα με την Boat & Fishing Show, με το ίδιο εισιτήριο, διοργανώνεται η έκθεση Sea & Tourism Expo για το Θαλάσσιο Τουρισμό, η Watersports Expo για τους λάτρεις των Θαλάσσιων Σπορ, καθώς και η Spearfishing Expo για την Υποβρύχια Αλιεία και την Ελεύθερη Κατάδυση.

Τι θα δούμε στη Boat & Fishing Show 2022

Οι συμμετοχές ξεπερνούν κάθε προσδοκία, με μεγάλη αύξηση στον αριθμό σκαφών σε σχέση με την προηγούμενη διοργάνωση και αντίστοιχη αύξηση σε ηλεκτρονικά, ναυτιλιακά και watersports.
Εταιρίες σκαφών, εξωλέμβιων μηχανών, ηλεκτρονικών, ναυτιλιακών, ειδών αλιείας, υποβρύχιας αλιείας και όλος ο κόσμος της θάλασσας έχει δώσει το ραντεβού του για να παρουσιάσουν τα νέα προϊόντα αλλά και αυτά που ήδη γνωρίζετε.

Το ίδιο αυξημένη και η συμμετοχή στο τμήμα Θαλάσσιου Τουρισμού στην έκθεση Sea & Tourism Expo. Θα προβληθούν εταιρείες όπου δραστηριοποιούνται στα Ενοικιαζόμενα Σκάφη, Σχολές Υποψήφιων Χειριστών Ταχύπλοου, Σχολές Αυτόνομης Κατάδυσης και Watersports δικαιολογώντας απόλυτα το τίτλο της μεγαλύτερης και πιο ολοκληρωμένης Θαλασσινής έκθεσης.

Επιπλέον, στην έκθεση θα δείτε:

• 50 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ ΣΚΑΦΩΝ
• ΟΛΑ ΤΑ 5ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
• ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΑ ΦΟΥΣΚΩΤΑ ΣΚΑΦΗ
• ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΔΟΚΙΜΩΝ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΔΟΛΩΜΑΤΩΝ

Οι καλύτεροι ψαράδες της Ελλάδας αλλά και επαγγελματίες του χώρου θα πραγματοποιήσουν για άλλη μια φορά σεμινάρια σχετικά με το ψάρεμα, με την υποβρύχια αλιεία, τα ηλεκτρονικά και ημερίδες σχετικά με τον θαλάσσιο τουρισμό.

Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα Υπουργείου Ναυτιλίας, ΕΟΤ, Υπουργείου Τουρισμού, του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), και με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών και πλήθος θεσμικών οργάνων.
 
ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:
ΠΕΜΠΤΗ 10 Μαρτίου 2022 | 13:00 - 21.00
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 Μαρτίου 2022 | 13:00 - 21.00
ΣΑΒΒΑΤΟ 12 Μαρτίου 2022 | 10:00 - 21.00
ΚΥΡΙΑΚΗ 13 Μαρτίου 2022 | 10:00 - 21.00
 
ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: 6 €

H είσοδος στην έκθεση επιτρέπεται με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης βάσει των οδηγιών του υγειονομικού πρωτοκόλλου για τη λειτουργία των εμπορικών εκθέσεων.
 
Εκθεσιακό κέντρο MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ
Λεωφόρος Αθηνών-Λαυρίου 301, 190 02 Παιανία Αττικής

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Τηλ.: 2109700855
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
https://www.boatfishingshow.gr