Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Επιστροφή στο παρελθόν με συμβατικό PVC συμβατικό φουσκωτό "Apokotos" 3,60 μέτρων!

Επιμέλεια : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

apokotos360 2Δεν είχα παρά να δεχθώ με ευχαρίστηση την πρόταση του Νίκου Απόκοτου να πάρω μαζί μου στο ταξίδι στην Κάσο και στην Κάρπαθο το καινούργιο 3,60 συμβατικό φουσκωτό που μόλις παρέλαβε απ' την Κίνα. Συνοδεία μιας τετράχρονης, επίσης Κινέζικης, εξωλέμβιας 15 ίππων, που κι' αυτή φέρει το όνομα... "Apokotos"!

apokotos360 3Θα μου πείτε κι' αυτή Κινέζικη; Ναι, γιατί όχι; Μήπως υπάρχει εξωλέμβια στην αγορά (εκτός από μια) που να μην κατασκευάζεται στην Κίνα ή σε άλλες χώρες της Άπω Ανατολής;

Μένει λοιπόν να δούμε πόσο θα μας εξυπηρετήσει το συμβατικό 3,60 του Απόκοτου το οποίο, ειρήσθω εν παρόδω, είναι θεόρατο για το μπόϊ του!

Ολικό μήκος 3,60, ολικό πλάτος 1,95 (!!), εσωτερικό πλάτος 1 μέτρο (!!), διάμετρος αεροθαλάμων 50 εκατοστά (!!!), πάτωμα αλουμινίου και φουσκωτή καρίνα κάτω από αυτό.

apokotos36Με δύο καλαμοθήκες στην πρύμνη για τους φανατικούς ψαράδες, σάκο στην πλώρη για την τοποθέτηση των αποσκευών και των σωστικών, δύο καθίσματα με μαξιλάρια, θέση για την ασφαλή τοποθέτηση του ρεζερβουάρ των καυσίμων, ειδικές βάσεις για τοποθέτηση τέντας, ειδικές χειρολαβές για τη μεταφορά, ράουλο για την άγκυρα και δυνατότητα να μεταφέρει 5 ενήλικους επιβάτες και ένα παιδί.

Νίκος Απόκοτος
Λεωφ. Αθηνών 273, Χαϊδάρι
Τηλ. : 211 7406876 - 697 8758 496
https://www.apokotos.gr/apokotos/
e mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.