Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Επιστροφή ολοταχώς στον Μεσαίωνα!

Γράφει ο Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

Catherine Austin FitsΤο βίντεο της Αμερικανίδας οικονομολόγου που ανέβασα χθες στον λογαριασμό μου διεγράφη από το YouTube, με την αιτιολογία ότι παραβιάζει τις «Οδηγίες της Κοινότητας» (!?), ενώ απειλήθηκα να μην το επαναλάβω γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα διαγραφεί το κανάλι μου στο σύνολό του! Περίμενα βεβαίως, αυτή την κακοποίηση, καθώς το βίντεο αυτό έχει κατέβει από όπου και αν αναρτήθηκε.

Υπέβαλα αμέσως αίτημα για την ανάκληση αυτής της διαγραφής, μολονότι γνώριζα ότι το αίτημά μου αυτό θα πέσει στο κενό. Επιστρέφουμε άλλωστε με γοργά βήματα στην εποχή του Μεσαίωνα. Τότε που κάθε αντίθετη άποψη κρινόταν ως αιρετική και επικίνδυνη ενώ αυτός που την εξέφραζε καιγόταν στην πυρά.

Δεν έχω βεβαίως τις γνώσεις που διαθέτει η εν λόγω Αμερικανίδα οικονομολόγος και δεν μπορώ ως εκ τούτου να πάρω θέση υπέρ της ή εναντίον της. Διαισθανόμουν όμως ότι είχα την υποχρέωση να δημοσιοποιήσω τις απόψεις της στο πλαίσιο μιας αδέσμευτης, ελεύθερης και ανεξάρτητης δημοσιογραφίας.

Είναι αυτό που υποστηρίζω ανέκαθεν. Ότι όλοι έχουν δικαίωμα να εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους. Αρκεί βεβαίως να μη θίγουν υπολήψεις χωρίς επιχειρήματα και αποδείξεις, να μη βρίζουν και να μη συκοφαντούν. Όποιος θέλει "αγοράζει" την άποψη, όποιος θέλει την απορρίπτει. Αυτό επιτάσσει η  Δημοκρατία και η Ελευθερία του Λόγου.