Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Έδυσε σήμερα ο ήλιος της ΑΝΕΚ αλλά είναι βέβαιο ότι από κάποιον άλλον ορίζοντα θα ανατείλει ξανά.

nikolakakiΈδυσε σήμερα ο ήλιος της ΑΝΕΚ LINES που δυστυχώς δεν θα βλέπουμε από αύριο αλλά που ελπίζω ότι θα δούμε να ανατέλλει ξανά από κάποιον άλλον ορίζοντα. Ήλπιζα πάντως ότι δεν θα ζούσα αυτή την αποχώρηση όσο εγώ τουλάχιστον θα ήμουν στην ακτίνα της φωτεινής τροχιάς του.

Η Άννα Νικολακάκη, η αγαπημένη αυτή φίλη και συνεργάτις, η ψυχή του τμήματος χορηγιών της μεγάλης αυτής Κρητικής εταιρείας, έστειλε σήμερα σε όλους τους φίλους, συνεργάτες, συνεπιβάτες και συνοδοιπόρους της την αποχαρετιστήρια επιστολή της. Φεύγει απ’ την εταιρεία που αγάπησε και υπηρέτησε επί τόσα χρόνια και η συγκίνηση η δική της και όλων όσων την αγάπησαν για το χαμόγελό της, τον καλωσυνάτο χαρακτήρα της, την ανιδιοτέλειά της και προ πάντων τη μεγάλη προσφορά της σε όλους όσους ζήτησαν τη βοήθεια της ΑΝΕΚ, είναι μεγάλη.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι η Άννα ήταν αυτή που πρώτη αγκάλιασε το αίτημά μου για την παροχή δωρεάν εισιτηρίων με τα πλοία της ΑΝΕΚ προκειμένου να συνεχίσω να ταξιδεύω στα αγαπημένα νησιά του Αιγαίου και να μεταφέρω την αγάπη μου αυτή στους κατοίκους των νησιών του αλλά και στους αναγνώστες και συνδρομητές μου.

Δεν θα είναι υπερβολή αν πω ότι χωρίς τη βοήθεια της Άννας Νικολακάκη δεν θα μπορούσα να παραμείνω το ίδιο δραστήριος και ζωντανός μετά την συνταξιοδότησή μου. Δεν θα ήταν υπερβολή αν έλεγα ότι ίσως να μην υπήρχε το κανάλι μου στο YouTube! Γιατί ο σπόρος που έριξε η Άννα έπιασε και γιγαντώθηκε με τη συνδρομή και άλλων εταιρειών, όπως αυτές της Attica Group και της Zante Ferries.

Άννα μου αγαπημένη, χαμογελαστή και όμορφη Κρητικιά, σου εύχομαι τα καλύτερα.Σ' ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιά μου που μου επέτρεψες να αναπνέω ταξιδεύοντας. Είναι βέβαιο ότι δεν είναι ακόμη η ώρα να δύσει ο δικός σου ήλιος. Από κάποιον άλλον ορίζοντα θα ανατείλει και πάλι. Θέλω να πιστεύω πως θα είμαι εκεί να απολαύσω το φως και τη ζεστασιά του ξανά και να ταξιδεύσω μαζί σου, με την ίδια αγάπη που ταξιδέψαμε τόσα χρόνια μαζί.

Ο φίλος σου Ιωσήφ