Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

ANEK LINES: Περήφανη χορηγός του Grand Winner Διονύση Ξένου.

xenos2Η ANEK LINES, σταθερός  αρωγός του ελληνικού αθλητισμού και του “ευ αγωνίζεσθαι”, συμπορεύεται για μία ακόμα χρονιά, με τον παγκόσμιο πρωταθλητή καράτε Διονύση Ξένο.

Του Διονύση, που ανακηρύχθηκε, τον Ιανουάριο του 2023, στο Κάιρο, Grand Winner της κατηγορίας του,  κατακτώντας έτσι τον πιο τιμητικό τίτλο που μπορεί να κερδίσει ένας αθλητής και οποίος απονέμεται για πρώτη φορά  σε Έλληνα καρατέκα.

Ο 27χρονος αθλητής, βρίσκεται στο νούμερο 2 της παγκόσμιας κατάταξης ενώ έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση του ανάμεσα στους 8 κορυφαίους για τα European games που θα διεξαχθούν τον Ιούνιο.  

xenos1Ο Διονύσης Ξένος, από την αρχή του 2022 ως σήμερα, έχει αγωνιστεί συνολικά σε 10 πρωταθλήματα, στα 9 εκ των οποίων ανέβηκε στο βάθρο!!! Πιο συγκεκριμένα, αναδείχθηκε χρυσός πρωταθλητής στα πανελλήνια πρωταθλήματα 2022 & 2023, Χρυσός στο karate 1 premier league στο Ραμπάτ, Αργυρός στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2022, Χρυσός στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα 2022, Χρυσός στα Mediterranean Games (Μεσογειακή Ολυμπιάδα) 2022, Χάλκινος στα World Games 2022, Αργυρός στο karate 1 premier league στο Μπακού, Αργυρός στο karate 1 premier league στο Κάιρο και Αργυρός στο πρόσφατο Πανευρωπαϊκό!

xenos3Με αφορμή την ανανέωση της χορηγίας ο Διονύσης Ξένος ανέφερε: «Το ΕΜΕΙΣ είναι ανώτερο του ΕΓΩ. Πάντα το ΜΑΖΙ είναι καλύτερο. Γι’ αυτό, μαζί με την ΑΝΕΚ νιώθω δυνατότερος. Δεν είμαι μόνος. Έχω για συνοδοιπόρους μου ανθρώπους που πιστεύουν σε μένα και μια εταιρεία - σύμβολο πλέον της αλληλεγγύης και της προσφοράς στις αξίες του αθλητισμού. Ευγνώμων, ευλογημένος, περήφανος!».

Η ΑΝΕΚ LINES υπερήφανη για τις τεράστιες διακρίσεις του Διονύση, στα αθλητικά τερέν  της χώρας μας και του εξωτερικού – διακρίσεις που δικαίως τον έχουν κατατάξει στην παγκόσμια ελίτ των καρατέκα - ανανεώνει την στήριξή της στο σπουδαίο πρωταθλητή και εύχεται καλοτάξιδη η πορεία του για την κορυφή.

Η ANEK πιστή στη δέσμευσή της να στηρίζει την κοινωνία και τους ανθρώπους, δίνει ώθηση στα όνειρα των αθλητών και συνταξιδεύει περήφανα μαζί τους προς την επιτυχία!