Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Νέα σειρά ρούχων "Crewman" από την "Λάλιζας Α.Ε."

Νέα σειρά ρούχων Τη νέα σειρά Crewman παρουσιάζει η εταιρία Lalizas στα MARINA Stores. Η νέα ολοκληρωμένη συλλογή ρούχων συνδυάζει μοναδικά την άνεση και το στύλ, που χαρακτηρίζει κάθε δημιουργία Crewman με την υψηλή ποιότητα που εγγυάται η υπογραφή του ομίλου Lalizas. Το κομψό στυλ της νέας κολεξιόν, κατάλληλης για άνοιξη, καλοκαίρι, φθινόπωρο, ενισχύεται από το διακριτικό σύμβολο, το διάσημο ναυτικό κόμπο "Figure of eight knot", ο γνωστός ναυτικός κόμπος, "οχτάρι".

 

Ένα ιδιαίτερο παιχνίδι δημιουργικότητας και φαντασίας ολοκληρώνεται με στάμπες από γνωστούς ναυτικούς κόμπους, ιστιοπλοϊκά σκάφη, ναυτικά τιμόνια που θα σας κάνουν να νoιώσετε κοντά στο υγρό στοιχείο, σε ξεχωριστά χρώματα που εκφράζουν το πνεύμα της κολεξιόν.

 

Η σειρά Crewman περιλαμβάνει:

 

-Κοντομάνικα t-shirts Crewman 100% βαμβάκι σε κόκκινο, πορτοκαλί, θαλασσί, κίτρινο & λιλά, αλλά και t-shirts με 5 διαφορετικές στάμπες που θα σας κάνουν να ξεχωρίζετε. Διατίθενται σε 6 μεγέθη (XS-XXL).   

 

-Polo Crewman t-shirts 100% βαμβάκι, με κόψιμο polo. Η σειρά διαθέτει μονόχρωμα κοντομάνικα polo μπλουζάκια, σε 4 χρώματα κόκκινο, θαλασσί, μπλε & άσπρο, αλλά και ριγέ, κοντομάνικα και μακρυμάνικα σε 2 διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς. Διατίθενται σε 6 μεγέθη (XS-XXL).   

 

-Βερμούδες Crewman από 100% βαμβάκι με πολλές τσέπες, σε 2 διαφορετικά χρώματα μπλε & μπεζ και διατίθενται σε 5 μεγέθη (S-XXL).  

 

Την σειρά  Crewman  θα την βρείτε αποκλειστικά στα MARINA Stores, τηλ. 210 4177020 και σε επιλεγμένα καταστήματα.

                                   

www.marinastores.gr