Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Απ' ευθείας σύνδεση των συνδρομητών του Radio Pro με το WAV.GR

Όλοι οι συνδρομητές του RadioPro.gr μπορούν πλέον να συνδέονται απευθείας με τα ίδια στοιχεία στο WAV.gr και να απολαμβάνουν τις καλύτερες επαγγελματικές επιλογές μουσικής, όπως μέχρι τώρα.

Η αλλαγή ονόματος ήταν επιβεβλημένη γιατί το RadioPro.gr άμεσα θα χρησιμοποιείται υποχρεωτικά και αποκλειστικά μόνο από τον Οργανισμό Συλλογικής Διαχείρισης (ΟΣΔ) RadioPro Rights Management Limited,  ο οποίος λειτουργεί ήδη με την άδεια της κυβέρνησης της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας και προσφέρει τις υπηρεσίες του σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Εδώ μπορείτε να δείτε το επίσημο κρατικό πιστοποιητικό αδειοδότησης του ΟΣΔ RadioPro στην ιστοσελίδα του Γραφείου Πνευματικής Ιδιοκτησίας της Ιρλανδίας.

Το νέο ρεπερτόριο του WAV.gr έχει δημιουργηθεί ειδικά για επαγγελματικούς χώρους και διαφέρει από αυτό που ανήκει στον Οργανισμό, αφού στηρίζεται στη μουσική χωρίς δικαιώματα.

Για αυτό άλλωστε είναι και πολύ οικονομικότερο.

Παράλληλα μετά από το μνημόνιο συνεργασίας που υπογράφηκε με τον ΟΣΔ RadioPro, κατόπιν του ενδελεχούς ελέγχου που έγινε, έχει εκδοθεί και επίσημη ευρωπαική διαβεβαίωση - αναγνώριση ότι για το ρεπερτόριο που αναπαράγεται από το WAV.gr δεν οφείλονται δικαιώματα σε οποιονδήποτε οργανισμό.

Μπείτε τώρα και εξασφαλίστε τη μουσική σας από το  https://wav.gr/ μειώνοντας το κόστος της δημόσιας εκτέλεσης, λαμβάνοντας επαγγελματικό ήχο και επίσημη βεβαίωσή ότι η μουσική που αναπαράγετε δεν δημιουργεί αμοιβές σε τρίτους, πριν ο επόμενος έλεγχος απειλήσει τη βιωσιμότητα της επιχειρήσής σας.

Με εκτίμηση,

HELLENIC SOLUTION
Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση
Συλλογικής & Κοινωνικής Ωφέλειας (Κοιν.Σ.Επ.)