Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Σκαρφαλώνοντας με τους τετρακίνητους φίλους της Ερέτριας στα βουνά της Κεντρικής Εύβοιας!

Επιμέλεια : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

fetes4Είναι τρελοί τελικώς οι τετρακίνητοι φίλοι του club της Ερέτριας! Ωραίοι τρελοί όμως! Εκδράμουν οικογενειακώς, τις περισσότερες φορές, στα βουνά της Κεντρικής Εύβοιας, και όχι μόνο, και επιδίδονται σε αναρριχήσεις δύσβατων μονοπατιών. Όχι όμως περπατώντας, αλλά οδηγώντας τα τετρακίνητα τζιπάκια τους! https://el-gr.facebook.com/Fetesclub.gr/

Συγχρόνως επιτελούν κοινωνικό έργο με την πυροπροστασία, τη δασοπυρόσβεση και τη διάσωση συνανθρώπων τους, έχοντας ενταχθεί εθελοντικώς από το 2013 στη δύναμη της Πολιτικής Προστασίας.

fetes3Ξεκίνησα νωρίς το πρωί της Κυριακής απ' το Κορωπί με το παπί και στις 8.30 επιβιβάστηκα στην παντόφλα που συνδέει τον Ωρωπό με την Ερέτρια. Εκεί με περίμενε ο Γιώργος Ρουσσόπουλος, ο οποίος με είχε προσκαλέσει να συμμετάσχω στην ημερήσια εκδρομή των μελών του συλλόγου στα βουνά της Ερέτριας και στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους στο ξωκκλήσι της Αγίας Άννας.

Όσα ακολούθησαν θα τα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, γιατί υπάρχουν καταστάσεις τις οποίες δύσκολα μπορεί κανείς να περιγράψει με λόγια!

Δείτε το βίντεο εδώ : https://www.youtube.com/watch?v=ioD2PRMHZC4