Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Καταγγελία της Ένωσης Καταναλωτών Ωμέγα κατά των "Ellinika Hoaxes".

Προς τον αρθρογράφο των ELLINIKA HOAXES (https://www.ellinikahoaxes.gr) Αθανάσιο Περδικόπουλο.

enosi.omegaΦυσικά γνωρίζετε ότι γίνεται λαθροεποικισμός. Πάνω από 4 εκ. σήμερα στην Ελλάδα σύμφωνα με κ. Μάζη https://youtu.be/oJimr5EnbJk

Φυσικά γνωρίζετε ότι γίνονται χιλιάδες πλειστηριασμοί και ότι είμαστε η μοναδική χώρα στον κόσμο που δεν σταμάτησαν οι πλειστηριασμοί.

Φυσικά γνωρίζετε τον νόμο Χρυσοχοΐδη, τις χιλιάδες αυτοκτονίες Ελλήνων, μετανάστευση Ελλήνων και τα μνημόνια.

Φυσικά γνωρίζετε τις παράνομες πρακτικές των τραπεζών και την υπεξαίρεση των 233 δις.

Φυσικά γνωρίζετε τις τεράστιες καταστροφές των ελληνικών επιχειρήσεων λόγω lockdown (καραντίνας) σε όλο τον κόσμο και ειδικά στην Ελλάδα.

Αφού τα γνωρίζετε, εκ των αποτελεσμάτων λειτουργείτε σαν ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ!
Ως ELLINIKA HOAXES έχετε ένα μεγάλο προτέρημα. Θεωρείστε αξιόπιστοι διότι σε μεγάλο ποσοστό 80% αλιεύετε τα hoaxes (παραπληροφόρηση). Αυτό όμως σας δίνει το άλλοθι να λειτουργείτε σαν λογοκρισία στο 20%.

Δεν σας είδα να λογοκρίνετε ως παραπληροφόρηση τα λεγόμενα και γραπτά των κυβερνώντων.
Μόνο όσων προσπαθούν να καταλάβουν ή επιζητούν απαντήσεις σε εύλογα ερωτήματα για την τεράστια καταστροφή (οικονομική, ηθική, υγεία) που έχουν υποστεί λόγω των μέτρων όπως:

• Πού είναι τα στατιστικά και η πληθώρα επιστημόνων, εκτός από τα γνωστά ονόματα της κυβέρνησης, να τεκμηριώσουν τα μέτρα και σταθμά που πάρθηκαν τη στιγμή που η κυβέρνηση δεν φροντίζει να ενισχύσει τον Ελληνικό πληθυσμό με χρήματα και κοινωνικά αγαθά όπως φαγητό, ρεύμα και νερό;

Σε αντίθεση η κυβέρνηση, όπως ξέρετε, μετακινεί στην ενδοχώρα ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ εν μέσω μέτρων ΚΩΡΟΝΟΪΟΥ, δημιουργεί καινούργιους καταυλισμούς για αυτούς, ενισχύει ΑΔΡΑ τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ οικονομικά και ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ να συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ.

Περιμένω απαντήσεις και αντιγράφω χρήστη Δημήτρης Βοιδονικόλας • 2 μέρες πριν από https://www.ellinikahoaxes.gr/2020/10/18/fuellmich-video-with-false-coronavirus-info/

Παρακαλώ απαντήστε στα παρακάτω καθώς ο έλεγχος ροής ειδήσεων είναι παράνομος και αντισυνταγματικός :

1. Ποιός διεθνώς αναγνωρισμένος οργανισμός έχει εξουσιοδοτήσει και με ποιά κριτήρια τα Hellenic Hoaxes για την διασταύρωση των ειδήσεων;

2. Υπάρχει οργανισμός αξιολόγησης; Με ποιά διαδικασία ιδρύθηκε και επιλέχθηκε;

3. Με τι δικαιοδοσία ελέγχει τη παγκόσμια ροή δημοσίων ειδήσεων ενημέρωσης και πληροφοριών;
Η νομική σας ή δημοσιογραφική σας παιδεία σε καμία περίπτωση δεν σας αναγορεύει σε ιατρικούς επιστήμονες, πόσο μάλλον σε εξειδικευμένους με την τρέχουσα πανδημία της COVID-19 ιατρικούς λειτουργούς σχετικής ειδικότητας, ή ερευνητές που να έχετε λάβει μέρος σε ερευνητικό εγχείρημα επί του νέου κορωνοϊού, που σας δίνει το δικαίωμα να τον αμφισβητήσετε. Εκτός αυτού για κάθε επιστημονική αμφισβήτηση επικαλείται επιστήμονες και δηλώσεις τους. Επίσης οι δηλώσεις του αφορούν και εξηγούν το ποινικό κομμάτι και ευθύνες που προκύπτουν από επίσης νομικές και κρατικές οντότητες. Τέλος, σε κάθε νομική εμπλοκή ή καταγγελία ο φορέας δηλώσεων προϋποθέτει νομική παιδεία που εσείς δεν διαθέτετε.

Σε περίπτωση που δεν το ξέρετε, βάσει νόμου όσοι συνεργάζονται με εγκληματικές οργανώσεις, διασπορά ψευδών ειδήσεων, ξέπλυμα μαύρου χρήματος κλπ. ρισκάρουν πάνω από 15 χρόνια φυλακή και φυσικά δήμευση περιουσιών.

Αν αποδειχτεί του χρόνου στα δικαστήρια (διεθνή ή Ελληνικά) ότι τα τεστ PCR είναι αναξιόπιστα λόγω ελλείψεως λογισμικού από τα μηχανήματα διάγνωσης, όπως πρόκειται να καταθέσει ο DR. R. Fuellmich και η νομική του ομάδα, θα εισηγηθώ προσωπικά στα μέλη της Πανελλήνιας Ένωσης Καταναλωτών ΩΜΕΓΑ να ασκηθούν ομαδικά ένδικα μέσα εναντίον σας.

Το συγκεκριμένο άρθρο σας (https://www.ellinikahoaxes.gr/2020/10/18/fuellmich-video-with-false-coronavirus-info/) και οι λόγοι που προβάλλετε είναι με επιείκεια φαιδρότητες.
Κατηγορείτε έναν από τους κορυφαίους δικηγόρους του κόσμου για αναξιοπιστία και αναληθή στοιχεία. Αν υπήρχε οτιδήποτε μεμπτό στα λόγια του - εξαγγελία παγκόσμιας μήνυσης/αγωγής (class action suit) κατά εταιρειών που παρήγαγαν τα μηχανήματα και λογισμικό ανίχνευσης τεστ PCR - οι εταιρείες τις οποίες αναφέρει ή και τα πρόσωπα θα τον είχαν περάσει 5 γενεές ασφαλιστικά μέτρα και κόντρα αγωγές και μηνύσεις για δυσφήμηση. Δεν είναι Ελλάδα στο εξωτερικό όπως φυσικά γνωρίζετε. Σε λίγο θα μας λέτε ότι η γη είναι επίπεδη και ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει ανομία.

Επίσης, σαν Ένωση είχαμε ένα ατυχές συμβάν με το YouTube. Μας κατέβασαν 2 βίντεο πρόσφατα. Ένα με τον DR. R. Fuellmich και ένα όπου εγώ ο ίδιος προσωπικά έκανα ενημέρωση κόσμου και ειδικά για τα μέλη μας. Έχω μια προαίσθηση ότι εσείς κάνατε καταγγελία στο YouTube και επιφυλάσσομαι για τα δικαιώματά μου και τα μέλη που αντιπροσωπεύω.

Χωρίς καμία εκτίμηση

Ζακης Πολυζωίδης
Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Καταναλωτών ΩΜΕΓΑ
https://pekoonline.com/