Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Ο Κώστας Καββαθάς στο "Radio 984" της Κρήτης.

editorialimageΟ θρυλικός εν ζωή δημοσιογράφος και εκδότης Κώστας Καββαθάς, έδωσε χθες μια συνέντευξη στο "Radio Nea Kriti 984", στη ραδιοφωνική εκπομπή που επιμελείται ο δημοσιογράφος Γιώργος Σαχίνης.  

Η συνέντευξη αυτή ήρθε να προστεθεί σ'αυτήν που μου έδωσε πριν από 10 περίπου ημέρες ο Κώστας Καββαθάς, μετά από 20 χρόνια σιωπής και απαξίωσής του από τα μέσα μαζικής εξαπάτησης, το βίντεο της οποίας έχει μέχρι αυτή τη στιγμή πάνω από 103.000 views.

Φυσικό ως εκ τούτου να συμπεράνω, ότι ένας ραδιοφωνικός σταθμός που κινείται στο πλαίσιο των μέσων μαζικής "ενημέρωσης", θυμήθηκε ξαφνικά τον Κώστα Καββαθά με το "σπρώξιμο" της μεγάλης απήχησης που είχε η συνέντευξή του στο "Rib and Sea". Το ομολόγησε μάλιστα κάποια στιγμή, εμμέσως πλην σαφώς, ο κ. Σαχίνης, όταν είπε ότι κάποιοι φίλοι του Κώστα Καββαθά του έστειλαν το τηλέφωνό του και του ζήτησαν να του πάρει μια συνέντευξη.

Στο 32:15 αυτής της ραδιοφωνικής συνέντευξης, ο Κώστας Καββαθάς δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο όνομά μου (32:15 του βίντεο). Οφείλω να τον ευχαριστήσω γιατί εκτίμησε ότι υπήρξε ένας δημοσιογράφος, παλιός συνεργάτης των "4 Τροχών", που ζήτησε να ακούσει τη φωνή του μετά από 20 χρόνια σιωπής. Θέλω επίσης να τον ευχαριστήσω επειδή ανέφερε το όνομά μου σε ένα μ.μ.ε. που δεν υπήρξε ποτέ ιδιαιτέρως φιλικό απέναντι στους ελεύθερους δημοσιογράφους.

Το σχόλιό μου αυτό το ανάρτησα κάτω απ'το βίντεο της ραδιοφωνικής συνέντευξης του Κώστα Καββαθά και αμέσως έπεσαν να με φάνε κάποιοι "κουκουλοφόροι", "εμπλουτίζοντας" τα σχόλιά τους με αισχρές ύβρεις και χαρακτηρισμούς. Αναμενόμενο.  

Ιωσήφ Παπαδόπουλος