Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Μίλτο Σελητσανιώτη υποκλίνομαι στο μουσικό και ξυλογλυπτικό ταλέντο σου!

Επιμέλεια : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

miltos.stylo3Έχω πολλές φορές πει, με κίνδυνο να χαρακτηριστώ γραφικός, ότι νοιώθω πολύ τυχερός και ευλογημένος συγχρόνως που συναντώ σ' αυτή την πολύχρονη δημοσιογραφική περιπλάνησή μου ανθρώπους προικισμένους, ανθρώπους με ταλέντο, ανθρώπους που αποδεικνύουν με τη σκέψη και τα έργα τους πως αυτή η χώρα δεν χάθηκε και μπορεί να ελπίζει σε ένα καλύτερο μέλλον.

Η σημερινή μου συνάντηση με τον μουσικοδιδάσκαλο και ξυλογλύπτη Μίλτο Σελητσανιώτη υπήρξε η αιτία να συγκινηθώ σε τέτοιο βαθμό που σε τρεις περιπτώσεις δεν κατάφερα να συγκρατήσω τα δάκρυά μου.

miltos.stylo2Καλλιτέχνης με ειδικό βάρος, αξίες και ταλέντα ο Μίλτος, αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο τον εγκλεισμό του, λόγω της υποχρεωτικής καραντίνας εξ αιτίας του κορωναϊού, και άρχισε να κατασκευάζει στον ξυλότορνο εκπληκτικής ομορφιάς στυλό, πένες, σκουλαρίκια, μανικετόκουμπα και άλλα χρηστικά αντικείμενα, όλα από ξύλο. Μια ενασχόληση για την οποία δεν γνώριζε απολύτως τίποτε! Μια τέχνη που, όπως λέει ο ίδιος, την έμαθε απ' τα λάθη του!

Αφού ολοκλήρωσε την επίδειξη μέρους της κατασκευής ενός στυλό, κάθισε στο πιάνο για να μου δώσει τη χαριστική βολή...

Μίλτος Σελητσανιώτης

https://www.etsy.com/shop/Bloopens